I morgen er det min dag!

Ja, i morgen har jeg bursdag og fyller 21år jeg også. Hehe, kjedelig å ha bursdag så sent på året. Men når tiden er her, er det bare gøy! I dag har jeg støvsuget i huset, og tørket litt støv på rommet mitt, og nytt sengetøy skal på sengen.Nydusjet og rent rom. Deilig! Den nye CDen til Ariana Grande som kom til Spofity i dag tidlig, har blitt spilt i bakgrunnen i hele dag.

I morgen er planen å dra på quiz med noen venner, men jeg kom på en tanke for noen minutter siden at det kanskje er bedre å være hjemme. Bursdag har man kun en gang i året, og quizen er som regel hver onsdag. Da er det kanskje bedre å ha en liten feiring med de her hjemme, og kanskje jeg får litt besøk på døren også? Da vil jeg jo være her for det. Vel, fremtiden vil vise hva jeg bestemmer meg for, og svar på spørsmål runden kommer som lovet i dag! 

Er det noen som har lagt merke til at Blogg.no har blitt ny idag? Vel. jeg liker det, og det høres veldig morsomt ut med den bloggklubben som er kommet. Gleder meg til å finne mer ut av den innebærer! ^^

Håper du fortsatt er glad for å ha meg tilbake, også blogges vi mer etterpå!Et bilde av meg.

Én kommentar

Camilla

26.08.2014 kl.20:54

Det er fortsatt godt å ha deg tilbake, Anna! :)

Det blir moro med bursdag i morgen. Du har jo feiret den allerede, men den er i morgen du offisielt fyller 21. Det er ganske kult! Jeg håper du kommer til Halden og joiner quizen, så jeg får gitt deg en aldri så liten bursdagsklem. ;-D

Anna Charlotte

30.08.2014 kl.14:42

Camilla: Så bra du synes det! Hehe. quizen ble gøy og vellykket! ^^ <3

Skriv en ny kommentar

Anna Charlotte

Anna Charlotte

21, Sarpsborg

20 år. Barne- og ungdomsarbeider. Selvstendig forhandler - Forever Living Products. Bildene på bloggen er private, med mindre det står noe annet.

Kategorier

Arkiv

hits