A walk in the sun

Hei!

Siden jeg ikke har blogget på to dager grunnet mangel på inspirasjon, tenkte å komme med en liten update på hva jeg har gjort i dag.

Da jeg stod opp i dag sjekket jeg iPaden min og litt gjennom noen varsler der, så ryddet jeg rommet, og tørket støv, og støvsugde det. Etter det spiste jeg frokost, og før jeg gikk i dusjen la jeg på nytt sengetøy og redde (hvordan skrives det?) opp sengen.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en liten gåtur rundt i nabolaget for meg selv med musikk i ørene! Jogget bittelitt også; opp den store bakken ved der jeg bor, nettopp fordi jeg rett og slett fikk lyst der og da. Livet er bedre når man gjør det man vil og kommer seg litt ut av huset.

Ha en strålende dag videre i dag, så blogges vi senere!

Dette bildet tok jeg på gåtturen min i dag. Det ser veldig mørkt ut, men det var selvfølgelig ikke det. Er nok bare solen som skimte inn i kamearet elns. Tatt med mobilen min. iPhone 5.

2 kommentarer

sunfloweer

13.09.2014 kl.22:31

Det høres ut som en fin dag, Anna. Deilig med litt solskinn! Bildet du har tatt er også veldig fint. :-D

Anna Charlotte

14.09.2014 kl.10:11

sunfloweer: Tusen takk! ^^

flowerhoshi

16.09.2014 kl.13:05

Deilig med turer en gang i blant :)

Anna Charlotte

18.09.2014 kl.15:09

flowerhoshi: Ja :)

Skriv en ny kommentar

Anna Charlotte

Anna Charlotte

21, Sarpsborg

21 år. Barne- og ungdomsarbeider. Selvstendig forhandler - Forever Living Products. Bildene på bloggen er private, med mindre det står noe annet.

Kategorier

Arkiv

hits